About

Muscle Beach Scheveningen

Over ons

WIE WIJ ZIJN /

Muscle Beach Scheveningen is opgericht door Calijn Muller, Stacey Cosse en Simon Rog. Drie krachten die gebundeld zijn tot een uniek concept. Binnen trainen met de belevenis van buiten.

Calijn & Stacey zullen de trainingen verzorgen op locatie. Simon Rog ondersteunt Muscle Beach Scheveningen met z’n jarenlange ervaring als ondernemer van de InTension Health Club Scheveningen, het sportcentrum met het hoogste kwaliteitskeurmerk in de regio.

Professionaliteit en deskundigheid staat bij Muscle Beach erg hoog. Dit is terug te vinden in de trainingen, de trainers en de materialen. Die combinatie maakt de work out compleet om succesvol alles uit jouw unieke training te kunnen halen.

Voordelen van training

MUSCLE BEACH SCHEVENINGEN /

Word ook een Muscle Beacher en geniet van de vele voordelen:

  • Alle spieren worden getraind;
  • Meer vetverbranding;
  • Afterburn effect: wanneer je meerdere keren per week mee zult doen met de trainingen zal je merken dat je een mooier en sterker gespierd lichaam zal creëren. Zelfs 12 uur na je training zal je lichaam nog bezig zijn met het verbranden van vet;
  • Iedere training overtref je jezelf weer waardoor je mentaal sterker zal worden;
  • Motiverende work out door het trainen in groepen en de omgeving;

Stacey

Who needs to say more… als je Stacey ziet.. Elke “Muscle Beacher” weet direct dat Stacey je tot het uiterste zal brengen met haar krachtige, leuke en afwisselende trainingen. Zij zal gegarandeerd het uiterste bij iedereen naar boven halen, iets wat zij al jaren doet met haar uitgebreide ervaring in de sport waar zij grotendeels ook trainingen geeft bij InTension. Zoals Spinning, X-core, X-core burn en Kick it. Verder is zij een bootcamp professional en al jaren lang met succes mensen aan het begeleiden om hun doel te behalen door middel van 1 op 1 trainingen. Stacey is mede-eigenaar en trainer bij Muscle Beach Scheveningen.

Patrick

Onze beachboy staat bekend om workouts waarin iedereen uitgedaagd wordt door de vele opties en variaties die hij uit zijn ervaring in de sport weet toe te passen.Een frisse (winterse) duik in onze Scheveningse zee is ook geen vreemd terein voor hem.
Met meerdere beach bootcamps per week voelt hij zich helemaal thuis bij Muscle Beach! Patrick houdt zich in Personal- en Groepstrainingen bezig met algemene fitheid. Naast ervaring in kracht, conditie en functionele training; staat hij bekend om zijn laagdrempelige yoga en pilates lessen waarin mobilisatie en kracht samen komen voor een fitter lichaam. Patrick gaat aan de slag als trainer bij Muscle beach Scheveningen.

Calijn

Calijn ademt sport. Als wereldkampioen zeilen heeft zij een echte winnaarsmentaliteit en is een ideale teamplayer. Jaarlijks doet zij mee aan de Mudmasters waar ze haar hand niet voor omdraait en verder werkt zij op InTension Health Club Scheveningen als fitnessinstructeur, receptiemedewerkster en coördinator van de groepslessen. Uiteraard geeft ze Op InTension verschillende groepslessen zoals spinning, X-CORE, Power, Zumba en de HITIT Training. Door haar enthousiasme zal ze iedere “Muscle Beacher” motiveren tot het gewenste resultaat.

Calijn is mede-eigenaar en trainer bij Muscle Beach Scheveningen.

INSCHRIJVEN PROEFLES

SCHRIJF JE IN OM MET DE PROEFLES MEE TE DOEN /

Graag nodigen we je uit om onze unieke training te ervaren. Kies een dag en tijd dat je mee wilt doen en we hopen je spoedig te zien tijdens onze effectieve en gezellige work out!